Home   ›   wijzijn15   ›   Fotowedstrijd

Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug: Fotowedstrijd


In aanloop naar het 15 jarig bestaan van het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug is een fotowedstrijd georganiseerd. Op de officiële verjaardag van het Nationaal Park was de sluitingsdatum en dit zijn de 15 pareltjes

 

Deze 15 foto’s komen in het magazine ….Wat de Heuvelrug met je doet! Dit magazine komt in april uit in een oplage van 35.000 exemplaren die verspreidt worden in de regio. Daarnaast maakt 1 foto nog steeds kans op een onvergetelijk verblijf in het Nationaal Park.

 

Op 18 oktober is tijdens de feestelijke bijeenkomst van het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug de prijswinnaar bekend gemaakt van de fotowedstrijd. De ruim 100 gasten mochten stemmen op de 15 geselecteerde foto’s die op canvas waren afgedrukt en tentoongesteld waren bij Landgoed de Paltz. De winnaar die naar huis gaat met de prijs is Roelie Steinmann. Zij mag genieten van een onvergetelijk verblijf in Kasteel Sterkenburg in Driebergen voor 2 personen.

 

Publieksfavoriet

Ook vroegen wij het publiek om te stemmen. Karin Keijzer won met deze foto een weekend/midweek voor 4- 6 personen bij Landal Amerongse Berg. Gefeliciteerd!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De 15 foto's: