Home   ›   Nieuws   ›   Archief   ›   NPUH lanceert nieuwe website
06 oktober 2016

NPUH lanceert nieuwe website

Deze website van Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug is compleet vernieuwd. In één oogopslag is er nu overzicht wat er in het nationaal park te zien en te doen is. Ook staat er een handige agenda en het laatst nieuws uit het gebied. Dus ga je op pad in Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug, dan is het handig eerst even op deze site te kijken voor alle tips en het laatste nieuws.

 

Deze site is vernieuwd om sneller en completer informatie aan te bieden aan bezoekers van het nationaal park. Zo staat er een ruimer overzicht aan activiteiten en meer tips voor fietsen, wandelen, vogels kijken en kinderactiviteiten. De voorzitter van Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug, Janine Caalders, is blij met deze vernieuwing: “dit is een prachtig digitaal visitekaartje voor een mooi gebied. Bezoekers zien snel en overzichtelijk wat dit nationaal park ze te bieden heeft. Uiteraard zou ik iedere bezoeker aan de site wel willen adviseren dit nationaal park zelf te bezoeken, het biedt zoveel moois. Ook leuk te vermelden is dat bezoekers aan de site en onze Facebookpagina een midweek kunnen winnen in het nationaal park. Een goede aanleiding om de site snel te bezoeken dus.”

 

Win een midweek in Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug

Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug heeft een enorme variatie aan landschappen, dieren, planten en cultuurhistorie. Zo kun je uren dwalen over heidevelden of stuifduinen, maar ook door de prachtige oude bossen. Wie weet kom je oog in oog te staan met een ree (als je vroeg op pad bent) of zie je de zwarte specht ergens. Je kunt ook één van de vele kastelen of landgoederen bezoeken. En natuurlijk kun je mee op pad met een boswachter of gids.

 

Wil jij een gratis midweek winnen midden in Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug? Maak dan voor 1 november een foto van jouw favoriete plek in het nationaal park, post deze op onze Facebookpagina NPutrechtseheuvelrug en vertel waarom dit jouw favoriete plek is. Dan maak jij kans op een gratis midweek in deze prachtige omgeving. En uh.. vergeet niet even de pagina te liken.

 

Dit weekend word je aangeboden door Allureparken. De winnaar wordt in de week van 1 november bekend gemaakt via Facebook en deze website. Dus houd deze in de gaten!

 

Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug is een samenwerking van verschillende overheden, terreineigenaren, terreinbeheerders en belangenorganisatie. Op de homepage zie je wie er allemaal samenwerken in het nationaal park.