26 maart 2018

Netwerkbijeenkomst Gastheer van het Landschap 24 mei

De lente komt al goed door op de Utrechtse Heuvelrug, boomknoppen staan op openknappen en krokussen & narcissen steken hun kop al vrolijk op. Het toeristisch seizoen staat weer voor deur, hoog tijd voor het weerzien van de andere gastheren en het opdoen van nieuwe inspiratie!

 

Op donderdagochtend 24 mei is de jaarlijkse netwerkbijeenkomst van de Gastheren van Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug, dit jaar met als thema ‘Betekenisvolle recreatie’. Naast ontmoetingen van betekenisvolle stakeholders en ondernemers uit het Nationaal Park bespreken we ook de nieuwe trend van 2018 ‘Purpose traveling’ (betekenisvol reizen), waarin het gaat om het opdoen van bijzondere ervaringen en de noodzaak van een bewustere uitwisseling met locals, flora en fauna. Niet langer het afstrepen van je bucketlist, maar ergens ‘echt’ zijn. Dit sluit natuurlijk haarfijn aan op de beleving die gastheren (in spé) hun bezoekers willen bieden. We nodigen interessante sprekers en collega gastheren uit en geven je handvatten mee om jullie gasten nog beter mee te nemen in de mooie achtergronden en natuurlijke omgeving van Nationaal Park de Utrechtse Heuvelrug.

 

Locatie: thuis bij een van onze nieuwe gastheren, Il Sogno Landgoed Zuylenstein (Leersum)

Tijd: vanaf 9:30 tot 14:00 uur, inclusief heerlijke lunch

Eigen bijdrage: 20 euro p.p.

 

Ben je gastheer of gastvrouw van het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug of voel je je als ondernemer betrokken bij de Heuvelrug? Je bent van harte welkom op de jaarlijkse netwerkbijeenkomst op donderdag 24 mei aanstaande. Bekijk het programma en meld je snel aan om verzekerd te zijn van een plek.

 

Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug, IVN Natuureducatie en RBT hopen je te mogen ontvangen op 24 mei. Bij vragen kun je contact opnemen met Gwen Pellinkhof, projectleider bij IVN.