20 april 2017

Nieuwe bebording Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug heeft 27 nieuwe welkomstborden geplaatst. Hiermee worden bezoekers welkom geheten in het nationaal park. Het nationaal park loopt als een groene ruggengraat van de Grebbeberg bij Rhenen tot aan de A28 tussen Zeist en Soest. Bezoekers komen naar de Heuvelrug om te fietsen en wandelen, te genieten van de rust en ruimte, de grote diversiteit aan landschappen en de rijke cultuurhistorie. Om bezoekers duidelijk te laten zien waar je het nationaal park binnen gaat, zijn aan alle randen langs de invalswegen deze nieuwe welkomstborden geplaatst. 

 

Het nationaal park wil graag gezien en gevonden worden door bezoekers. Daarom wordt gewerkt aan het vergroten van de zichtbaarheid en vindbaarheid, bijvoorbeeld met deze borden. Er wordt ook samengewerkt met het Regionaal Bureau voor Toerisme aan promotie van de regio. Daarnaast leidt het IVN gidsen en gastheren op, om ze zo meer kennis te laten delen over de Heuvelrug met bezoekers.

 

De nieuwe welkomstborden zijn mede mogelijk gemaakt door financiële ondersteuning van het StreekFonds Utrechtse Heuvelrug en de provincie Utrecht in samenwerking met de gebiedscoöperatie O-gen.